​Teresa Jordà encapçalarà la llista d'ERC a Girona i Andreu Llimós anirà a l'11è lloc

El Consell Nacional d’ERC aprova les llistes per al 14-F

Teresa Jordà, en una visita a Ripoll
Teresa Jordà, en una visita a Ripoll | Generalitat
Redacció
14 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:13h
El Consell Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya, realitzat aquest dissabte, ha aprovat les llistes definitives de les circumscripcions de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida per les properes eleccions al Parlament, previstes pel proper 14 de febrer de 2021. 

El dia 21 de novembre, en el marc d’un congrés extraordinari, la Federació Comarcal del Ripollès va ratificar la Teresa Jordà, exalcaldessa de Ripoll i actual consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i l’Andreu Llimós, alcalde de les Llosses, per incorporar-se a la candidatura d’ERC per la circumscripció de Girona. 

Tal i com va votar la militància de les comarques gironines el dia 18 de novembre, Teresa Jordà serà la cap de llista per la demarcació de Girona. A més, en el marc del Consell Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya, s’ha acordat que l’Andreu Llimós esdevingui el número 11 de la candidatura per Girona.

Per tant, Jordà i Llimós seran els dos representats ripollesos a les llistes d’ERC del 14 de febrer. En el cas de les comarques gironines, la candidatura, està formada per 17 candidats i 10 suplents. La llista l’encapçala Tercera Jordà i la tanca l’exeurodiputat i filòsof Josep Maria Terricabras. 

Jordà ha manifestat que "és un orgull sempre representar la nostra comarca i fer-ho com a cap de llista suposa una gran responsabilitat que respondre amb treball i compromís".
"Estic convençuda que amb la llista que hem format per aquestes eleccions aconseguirem tenyir de groc republicà la nostra comarca i la demarcació de Girona per seguir construint la República de totes i tots i per a tothom"; ha afegit la candidata.

"Amb la Teresa tenim garantit que el Ripollès estarà molt ben representat al Parlament de Catalunya perquè és una treballadora incansable i perquè defensarà els interessos de la comarca per potenciar el seu progrés econòmic i social", ha afegit Andreu Llimós.