Ripoll

​Instal·len quatre ascensors al barri de Sant Pere de Ripoll

Els treballs han costat prop de 360.000 euros

per Redacció , 2 de desembre de 2020 a les 10:45 |

L'alcalde Jordi Munell va visitar les obres Foto: Ajuntament de RipollLes obres per instal·lar quatre ascensors al barri de Sant Pere de Ripoll ja han finalitzat. Donarà servei als veïns de les comunitats de Fargaires 2,6, 8 i 10. Es tracta d'una actuació molt esperada atès que a la zona hi viuen moltes persones d'edat avançada.


Prèviament, es van haver de desviar serveis com ara aigua, llum i clavegueram així com l'arranjament de voreres i reasaltatge de carrers. El cost ha estat de prop de 360.000 euros, a raó d'uns 90.000 euros per cada ascensor. Els treballs han comptat amb la col·laboració de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, els veïns de la zona i el mateix consistori.

En aquesta fase també s’ha fet la instal·lació de l’ascensor de l’edifici D de la plaça Europa. La promotora de totes les actuacions ha estat ASGI Orona i la constructora Grup Serinha.


Amb aquesta actuació es culmina una iniciativa iniciada el 2013 i que fins a dia d'avui ha permès instal·lar un total de 12 ascensors.

 

Participació