1 de 10
Festival del foc i de la Llum

La Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC participa a la fumarola del Lluèrnia

Amb una conferència de l’arquitecte Jaume Prat aquest divendres, 20 de novembre, a les set del vespre a través de YouTube

La Sitja d’Olot, espai on s’ha enregistrat la conferència. | COAC Girona.
per Redacció, Olot | 19 de novembre de 2020 a les 13:20 |
Aquest article es va publicar originalment el 19 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) participa, un any més, a la fumarola del Festival Lluèrnia, el festival del foc i la llum d’Olot i la Garrotxa. En aquesta ocasió, ho fa amb la conferència "La quarta paret: arquitectura dins i fora de la pantalla", a càrrec de l’arquitecte Jaume Prat, que es podrà seguir a través del canal de Youtube de la Demarcació de Girona del COAC el 20 de novembre de 2020, a partir de les 19 hores.  
 

En aquesta ocasió, la temàtica de la conferència gira al voltant de les relacions entre la quarta paret i l’arquitectura. Habitem envoltats d’arquitectura. Ella ens cuida i acompanya la nostra vida. No és estrany que l’arquitectura sigui i hagi estat un dels temes preferits del cinema. Gaudim envoltats d’arquitectura. El mateix cinema es projecta, es representa, en un espai que és arquitectura. Un cinema està conformat per tres parets que ens abriguen. La quarta paret és el film. La quarta paret és llum. La quarta paret és màgia. La quarta paret es pot travessar.
 

L'arquitecte Jaume Prat Ortells

Arquitecte per l’Escola Tècnica d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) l’any 2002. Crític d’arquitectura i professor de projectes de l’ETSAB. Col·laborador en diverses revistes electròniques i de paper. Ha estat jurat en diverses universitats i impartit classes i conferències arreu d’Espanya. Ha col·laborat amb RCR arquitectes al seu workshop d’estiu. El 2016 va comissariar Afermath, el Pavelló Català de la Biennal d’Arquitectura de Venècia, conjuntament amb Isaki Lacuesta i Jelena Prokopljevic.

 

Participació