Molló celebrarà Santa Cecília en format reduït per la Covid-19

El programa es queda amb el repic de campanes i la missa

El municipi de Molló
El municipi de Molló | Ajuntament de Molló
Redacció
14 de novembre del 2020
Del 20 al 23 de novembre s'havia de dur a terme una nova edició de la Festa Major de Molló en honor a Santa Cecília, patrona de la població. Malauradament, la situació actual provocada per la Covid-19 i les mesures dictades per les autoritats sanitàries no permeten celebrar-la tal i com es voldria, pel què la Comissió de Festes de Molló i la Regidoria d'Afers Culturals, Agenda Digital i Participació de l'Ajuntament de Molló han decidit suspendre la majoria d'actes i mantenir només els que són permesos i es poden complir amb les mesures de seguretat.

Així doncs, i al fet que la majoria d'actes s'havien de fer a la sala polivalent o al centre social Migjorn (espais petits, amb molta gent, tancats pel fred,...) ha provocat que no es puguin dur a terme ni balls de nit, ni inflables, ni concerts, ni jocs de cartes... Tampoc es durà a terme l'esmorzar del dilluns amb productes de la matança del porc ja que tot i ser a l'aire lliure, suposa que un grup d'unes 100 de persones mengin sense mascareta i parlin entre elles.

Així doncs, s'ha cregut convenient només dur a terme el repicament de campanes i la missa solemne (amb aforament limitat, mascareta i gel hidroalcohòlic). 

- Més informació i programa de la Festa Major