Una quarantena de comerços de Ripoll ofereixen descomptes i ofertes pel Black Friday

La campanya es portarà a terme el 27 i 28 de novembre

Redacció
24 de novembre del 2020
Actualitzat a les 11:07h
El 27 i 28 de novembre una quarantena d’establiments  de Ripoll participaran en la campanya Black Friday, amb l’objectiu d’animar l’activitat comercial local per una banda i, per l’altra, per formar part d’una campanya d’escala mundial.  Així, durant aquests dos dies, o fins i tot  alguns establiments al llarg de la setmana, oferiran ofertes i descomptes dels seus productes.

A més, les persones que a partir del 3 de novembre hagin efectuat compres majors de 10 euros als comerços adherits a la campanya, dipositant el tiquet de compra amb el seu nom i telèfon a la bústia situada al mateix comerç, entraran al sorteig de 5 vals de 40 euros per gastar durant els dies 27 i 28 de novembre en els  comerços participants de la campanya. El sorteig es realitzarà el 26 de novembre.

Com a novetat d’enguany totes les compres efectuades a través del web Respira de Compres al Ripollès de les  botigues adherides a la campanya rebran un 10% extra de descompte aplicant el codi "-10RESPIRA" en els productes seleccionats en els comerços.

La proposta es repeteix tenint en compte la bona acceptació de les dues edicions passades. Malgrat la situació de  pandèmia d’aquest any, els comerços adherits esperen una bona resposta per part de la clientela, acostumada ja a les ofertes d’aquest cap de setmana.

Des de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Ripoll – representat per l’àrea de Promoció Econòmica–   s’ha volgut promocionar de nou “el Divendres Negre”  perquè els veïns de la localitat facin les seves  compres al comerç de proximitat.
 

Cartell del Black Friday 2020. Foto: Ajuntament de Ripoll