La Gala de les R premia tres establiments compromesos amb el producte del Ripollès

El Restaurant el Pont 9 de Camprodon ha rebut la marca de garantia

Redacció
06 de novembre del 2020
L'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, ha participat a la gala
L'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, ha participat a la gala | Producte del Ripollès
Ja es coneixen les guanyadores de la Gala de les R que atorga l’Associació Producte del Ripollès a les empreses de la comarca. Són tres guardons a les firmes de més confiança del 2019.

El guardó reconeix els establiments i productors, com també a aquelles persones que aposten pel producte local i creuen en el potencial gastronòmic del territori. Com cada any, s’han tingut en compte els establiments amb tres o més productes per tal de fomentar el consum del producte del Ripollès.

El guardó a l’establiment amb més compromís de la marca de garantia Producte del Ripollès, entregat per la presidenta de l’Associació Producte del Ripollès, Marina Puigcorbé i Sabata, ha estat per al Restaurant el Pont 9 de Camprodon.

Un segon premi, entregat per Fran Barroso Cascos, president de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès, al productor de confiança, ha estat per a la Formatgeria Muuu Beee de Ripoll. Aquest reconeixement s’ha fet per part de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès.

Finalment, el guardó al nou establiment del 2019 que aposta pel Producte del Ripollès se l’ha emportat S’ha acabat el Bròquil de Campdevànol. Ha estat entregat per l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell i Garcia.
 

El Restaurant el Pont 9 de Camprodon. Foto: Tripadvisor