Ripoll

La Unió de Botiguers de Ripoll renova la junta

La presidenta serà Ariadna Sánchez

per Redacció, 5 de novembre de 2020 a les 11:04 |
Trobada a l'Ajuntament de Ripoll | Ajuntament de Ripoll
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Unió de Botiguers de Ripoll ha engegat una nova etapa amb la renovació de la seva junta directiva. L’associació comercial, formada per Ariadna Sánchez, David Linares, Iban Payet, Maria Campà, Maria Ramilo i Núria Roma, constarà dels càrrecs de presidenta, que ocuparà Ariadna Sánchez, secretari, tresor i vocals, que encara estan per definir.

La nova junta es va reunir la setmana passada amb la regidora de Comerç, Manoli Vega per definir les línies de treball i per comentar els temes que més els preocupen actualment. Es va fer la proposta de no cobrar les quotes trimestrals als associats tenint en compte la situació actual de pandèmia i com repercuteix negativament a establiments i comerços. També es va aprofitar per a fer una valoració de la proposta  “De la Botiga a Casa” coincidint que havia estat una gran iniciativa i que potser caldria tornar a activar segons l’evolució de la pandèmia.


La nova junta pretén tenir una línia continuista amb les accions que s’han fet fins ara i que han tingut èxit, però aposten per fer un petit canvi en la manera de funcionar, potenciant el treball en equip amb l’objectiu de fer més pinya i prendre les decisions conjuntament. Creuen fermament en què l’entitat ha de treballar perquè el comerç local tingui una funció de cohesió social i s’adapti als nous temps i per fer-ho no dubtaran en oferir formacions i recursos als associats.

 

Participació