Marta Ferrusola rep l'alta després de tres mesos ingressada al Vall d'Hebron

La dona de l'expresident Pujol va patir un accident a la seva casa de Queralbs

Marta Ferrusola i Jordi Pujol, en una imatge d'arxiu, l'any 2012.
Marta Ferrusola i Jordi Pujol, en una imatge d'arxiu, l'any 2012. | Adrià Costa
NacióDigital
31 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 20:43h
La dona de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, Marta Ferrusola, ha rebut l'alta després de romandre ingressada des de l'1 d'agost a l'Hospital Vall d'Hebron. Ara ha estat traslladada al Parc Sanitari Pere Virgili.

Així ho han explicat fonts de la Vall d'Hebron a Europa Press, sense precisar més detalls. Tampoc han dit quan va rebre l'alta exactament. 

Ferrusola va ser hospitalitzada en estat greu l'1 d'agost després de patir una forta caiguda a la casa que la família té a Queralbs. L'accident li va provocar un traumatisme cranioencefàlic i diverses fractures. Va ser intervinguda quirúrgicament el mateix dia.

El Parc Sanitari Pere Virgili és una empresa pública de la Generalitat, adscrita al Servei Català de la Salut, que gestiona serveis d'atenció intermèdia i atenció primària a Barcelona. 

Ferrusola, de 85 anys i processada actualment per l'Audiència Nacional, va caure des d'unes escales. Aquest és el segon accident que Ferrusola pateix en tres anys. De fet, justament el 31 de juliol de 2017, va haver de ser atesa d'urgències a l'Hospital de Campdevànol. La dona de l'expresident va patir un fort cop al tòrax en una caiguda, també a la seva casa d'estiu a Queralbs. El seu estat no era greu i el mateix dia al cap de poques hores ja va ser donada d'alta.