El Concurs de Fotografia de la Vall de Camprodon serà totalment telemàtic

Arriba la divuitena edició del certamen

NacióDigital
31 d'octubre del 2020
La Mancomunitat de la Vall de Camprodon convoca una edició del Concurs de Fotografia de la Vall de Camprodon. Memorial Pere Ignasi Isern, adaptada a la situació actual per la Covid-19.

Aquest 2020 es presenta un concurs obert al públic a partir dels 12 anys, amb l’esperit de destacar fotogràficament el paisatge i el patrimoni natural, cultural i social de la vall. Les fotografies inscrites es valoraran segons les edats dels participants, en dues categories: la jove (12 a 17 anys) i la d’adults (a partir de 18 anys). La participació serà exclusivament telemàtica a través de la plataforma del concurs i s´activarà a partir del 28 d´octubre, moment d´inici de les inscripcions.

Cada participant podrà presentar un màxim de 10 fotografies relacionades amb el paisatge i el patrimoni natural, cultural i social que trobem a la Vall de Camprodon. Cada fotografia participant ha de ser inscrita únicament a través d'aquesta pàgina dins del termini establert: el tancament de les inscripcions es farà el 8 de desembre de 2020, a mitjanit.

El jurat, estretament vinculat amb el món de la fotografia i el Concurs de la Vall de Camprodon, escollirà els premis per categories. Alhora, seleccionarà 30 fotografies d´entre totes les inscrites i s’obrirà una votació popular del 14 al 20 de desembre de 2020. D’entre les 10 fotografies més votades, el jurat escollirà la que obtindrà el premi especial del concurs.
 

Cartell del concurs Foto: Mancomunitat de la Vall de Camprodon