coronavirus

Sant Joan de les Abadesses tanca els parcs infantils públics

L'Ajuntament diu que no pot garantir el control de l'aforament

per NacióDigital , 22 d'octubre de 2020 a les 14:54 |
Un dels parcs infantils de Sant Joan de les Abadesses. | Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha decidit tancar els parcs infantils de la vila per frenar l’augment de casos de coronavirus. Si bé el decret del Govern de la Generalitat permet mantenir els parcs oberts fins a les 20 hores, obliga a mantenir un control d’aforament, la limitació del temps d’utilització i un protocol de neteja constant que el consistori no pot garantir, així que pres la decisió de tancar-los per mantenir les mesures de seguretat, fins que la situació millori.

D’altra banda, la resta de parcs i jardins estaran oberts fins a les 20 hores, tal com indiquen les mesures més recents del Procicat.


D’altra banda, per complir amb l’última normativa publicada, l’Ajuntament també ha hagut de suspendre tota l’activitat de cursos i tallers dels seus equipaments, si bé es permet la celebració d’actes de format cultural, sempre seguint l’aforament dels espais en un 50% i amb registre previ.

Tot i que el poble va superar la situació viscuda durant el mes de setembre, on es varen detectar diversos brots i més de 35 positius, en les darreres setmanes han tornat a augmentar els contagis, amb quatre positius en els darrers 14 dies.


Altres notícies que et poden interessar


 

Participació