El SAT Centre reprograma el Cicle de Tardor

Lluís Gavaldà i Elena Gadel, caps de cartell

Elena Gadel, en una imatge promocional d'arxiu
Elena Gadel, en una imatge promocional d'arxiu
NacióDigital
17 d'octubre del 2020
El SAT Teatre Centre, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, ha programat un conjunt d'espectacles i concerts per als pròxims mesos, el Cicle de Tardor 2020. El primer espectacle, amb Joan Pera, s'havia d'haver representat el passat 11 de setembre durant la Festa Major, però el risc de rebrot de les setmanes anteriors va obligar a suspendre l'acte. Ara el SAT ha decidit reprendre les actuacions programades gràcies a una situació molt més favorable. 

La propera proposta serà el dissabte 7 de novembre, amb un concert d'Elena Gadel, que cantarà cançons pròpies i versions. El diumenge 22 de novembre, seguirà l'espectacle Viatge per les canons del cinema negre, amb direcció de Jordi Fité i amb Marina Prades, Santi Ricart i Oriol Padrós. Per últim, tancarà el cicle un concert de Lluís Gavaldà (cantant d'Els Pets), on els assistents escolliran el repertori (dissabte 12 de desembre).

Aquest darrer concert ja formava part de l'anterior cicle, que es va haver de suspendre pel coronavirus, així que part de les entrades ja estan venudes. Per la resta, es poden adquirir a l'Oficina de Turisme o una hora abans de cada espectacle.

Totes les propostes es fan al Teatre Centre, menys la de diumenge 22 de novembre, que es farà al Palau de l'Abadia. El SAT Teatre Centre ha elaborat un protocol de seguretat amb mesures estrictes per evitar contagis, com ara habilitar diversos accessos segons el seient atorgat i l'entrada i sortida esglaonada de la sala, entre d'altres.
 

Cartell del cicle