La trumfa i el poltre, protagonistes als restaurants de la Vall de Camprodon

Una vintena d'establiments ofereixen aquest mes plats específics per posar en valor els productes locals

NacióDigital
11 d'octubre del 2020
Actualitzat el 12 d'octubre a les 10:05h
La trumfa marcarà la gastronomia de la Vall de Camprodon durant tres setmanes
La trumfa marcarà la gastronomia de la Vall de Camprodon durant tres setmanes | Mancomunitat Vall de Camprodon
L'Associació de Cuines de la Vall de Camprodon ha engegat una campanya per posar en valor la trumfa i el poltre. Així, organitza la Temporada Gastronòmica de la Trumfa i el Poltre, on tots dos ingredients seran protagonistes de plats i menús temàtics en una vintena de restaurants.

Concretament, del 10 d'octubre a l'1 de novembre, es podran degustar des de plats tradicionals a d'altres de més innovadors en 11 establiments del col·lectiu de les Cuines de la Vall de Camprodon i set establiments més dels col·lectius dels Fogons de la Vall de Ribes i de l'Associació d'Hostaleria del Ripollès.