11
d'octubre
del
2020
Actualitzat
el
12
d'octubre
a les
10:05h
L'Associació de Cuines de la Vall de Camprodon ha engegat una campanya per posar en valor la trumfa i el poltre. Així, organitza la Temporada Gastronòmica de la Trumfa i el Poltre, on tots dos ingredients seran protagonistes de plats i menús temàtics en una vintena de restaurants.
Concretament, del 10 d'octubre a l'1 de novembre, es podran degustar des de plats tradicionals a d'altres de més innovadors en 11 establiments del col·lectiu de les Cuines de la Vall de Camprodon i set establiments més dels col·lectius dels Fogons de la Vall de Ribes i de l'Associació d'Hostaleria del Ripollès.
Concretament, del 10 d'octubre a l'1 de novembre, es podran degustar des de plats tradicionals a d'altres de més innovadors en 11 establiments del col·lectiu de les Cuines de la Vall de Camprodon i set establiments més dels col·lectius dels Fogons de la Vall de Ribes i de l'Associació d'Hostaleria del Ripollès.