gastronomia

La trumfa i el poltre, protagonistes als restaurants de la Vall de Camprodon

Una vintena d'establiments ofereixen aquest mes plats específics per posar en valor els productes locals

per NacióDigital, 11 d'octubre de 2020 a les 19:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació de Cuines de la Vall de Camprodon ha engegat una campanya per posar en valor la trumfa i el poltre. Així, organitza la Temporada Gastronòmica de la Trumfa i el Poltre, on tots dos ingredients seran protagonistes de plats i menús temàtics en una vintena de restaurants.

Concretament, del 10 d'octubre a l'1 de novembre, es podran degustar des de plats tradicionals a d'altres de més innovadors en 11 establiments del col·lectiu de les Cuines de la Vall de Camprodon i set establiments més dels col·lectius dels Fogons de la Vall de Ribes i de l'Associació d'Hostaleria del Ripollès.







 

Participació