​Ribes acull una exposició dels 40 anys d'història de FGC

La mostra es pot veure durant el mes d’octubre al Casal de Cultura

Inauguració de l'exposició, el passat divendres
Inauguració de l'exposició, el passat divendres | Ajuntament de Ribes de Freser
Redacció
08 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 11:51h
Ribes de Freser acull des del passat divendres l’exposició “40 anys compromesos i preparats per al futur” que Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha creat per celebrar els 40 anys de la companyia. La mostra és un recull de fotografies i documents que ressegueixen la història de FGC.

La mostra, situada al Casal de Cultura de Ribes, es va inaugurar divendres, 2 d’octubre, amb una visita institucional senzilla en la que hi va participar l’alcaldessa de Ribes de Freser, Mònica Sanjaume, el responsable de Planejament i Patrimoni Històric Ferroviari d’FGC, Toni Gras, i el president d’FGC, Ricard Font entre d’altres.

La mostra es va exposar per primera vegada al Palau de la Generalitat, coincidint amb l’acte oficial de commemoració dels 40 anys d’FGC, el dia 5 de setembre del 2019. Després, es va exposar al Museu del Ferrocarril de Catalunya de Vilanova i al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

Al Casal de Cultura de Ribes s’hi estarà durant tot el mes d’octubre i després la mostra continuarà la seva itinerància a la Pobla de Segur, Sant Vicenç de Castellet, Sant Boi de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Cerdanyola del Vallès, Pallejà i Ripoll.