Primer mort per Covid a l'Hospital de Campdevànol en quatre mesos

El centre registra la seva 11a víctima per la pandèmia

L'Hospital de Campdevànol
L'Hospital de Campdevànol | Hospital de Campdevànol
NacióDigital
30 de setembre del 2020
Actualitzat a les 14:13h
L’Hospital de Campdevànol ha informat que s’ha mort al centre un pacient de 78 anys afectats de coronavirus. Amb aquesta, ja són 19 les víctimes al Ripollès per la pandèmia: 11 han traspassat a l’hospital comarcal i les altres vuit en altres centres de fora la comarca. La darrera mort a l'Hospital de Campdevànol es va registrar el passat 15 de març, o sigui, fa més de quatre mesos.

Per altra banda, l’hospital també informa que a hores d’ara només té dos pacients ingressats per coronavirus, una xifra que ha anat baixant durant les últimes setmanes, i un professional sanitari aïllat. 

Des de l’inici de la pandèmia, al centre s’han diagnosticat 171 anàlisis positives i s’han donat 86 altes. Al conjunt del Ripollès, s’han detectat 314 casos. 

Durant l’última setmana, des del passat dimecres, 23 de setembre, s’han registrat quatre positius a la comarca, tots a Ripoll. Ho podeu consultar aquí

Cal tenir en compte que el risc de rebrot al Ripollès ha baixat dràsticament els últims dies. I continua: aquest dimarts ja estava a 46,2, una de les xifres més baixes de Catalunya.