Ribes dona el tret de sortida als primers pressupostos participatius de la seva història

Els veïns i veïnes podran escollir com gastar 25.000 euros del pressupost municipal

Redacció
29 de setembre del 2020
Actualitzat a la 13:15h
L’Ajuntament de Ribes de Freser ha posat en marxà aquest dilluns els primers pressupostos participatius de la seva història, una iniciativa consistent a sotmetre a decisió dels veïns i veïnes una partida del pressupost municipal. Concretament, el consistori posarà a votació una bossa de 25.000 euros del capítol d’inversions del pressupost per a l’exercici 2021.

El projecte va arrencar ahir a les 11 del matí amb un acte de presentació del procés. La sessió ha servit per explicar quines seran les fases del procés, com s’hi podrà participar i els terminis aproximats que ha previst l’Ajuntament per a l’execució del projecte.

Durant els propers dies els veïns i veïnes del municipi rebran a casa un fulletó informatiu amb una descripció detallada de tot el procés i dels diferents canals que tindran per participar-hi. A més, l’Ajuntament habilitarà un web específic amb tota la informació del projecte.

Els pressupostos participatius són una iniciativa de l’Ajuntament de Ribes que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Girona.