Coronavirus

El Ripollès continua amb dues classes confinades

Hi ha tres positius entre els alumnes, dos al mateix grup

per Redacció , 25 de setembre de 2020 a les 12:30 |

Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 30 de novembre.


Els grups escolars confinats a Catalunya no paren de créixer. Aquest divendres, segons l'últim recompte de Salut, hi ha afectats 555 dels 5.136 centres educatius, que ja acumulen 789 aules confinades a causa de l'aparició d'algun positiu

Pel que fa al Ripollès, des del passat dilluns, continuen dos grups confinats. En tota la setmana no s'hi ha sumat cap altre. 


Es tracta d'una classe de P-5 de l'Escola Vedruna de Ripoll, on hi ha dos alumnes positius, i una altra de primer de Batxillerat de l'Institut Abat Oliba, de la mateixa localitat, amb un alumne positiu, tal com ja va avançar NacióRipollès.

Els dos primers alumnes positius són germans i, en compliment del protocol acordat pels departaments de Salut i Educació, s'han hagut de fer proves PCR a tots els alumnes i els professors de les seves respectives classes. Encara que surtin negatius, hauran de fer les dues setmanes preceptives de quarantena a casa.


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat). 

Participació