Seguretat ciutadana

La patrulla canina de Ripoll entra en acció

L’operativa policial es va centrar en la realització de controls a vehicles

per NacióRipollès, Ripoll | 14 de setembre de 2020 a les 12:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El gos, inspeccionant un vehicle Foto: Ajuntament de Ripoll


Aquest passat cap de setmana, concretament la nit de dissabte a diumenge, la Policia Local de Ripoll, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, van efectuar el primer control de seguretat ciutadana i salut pública amb el suport d’una unitat canina.


L’operativa policial es va centrar en la realització de controls a vehicles a diferents punts del municipi amb el resultat de l’aixecament d’un acte per trobada de marihuana, i a peu del carrer a la zona del centre sense incidències.

En els pròxims dies es repetiran més accions com aquesta, tan de nit com també de dia, ja que un altre dels objectius és dur a terme tasques de prevenció i detecció  davant de centres educatius i de punts de venda, que no només operen a les nits.


El gos no és propietat de la Policia Local, sinó que els serveis han estat contractats a l’empresa especialitzada APAK-9, així que el gos es desplaça a Ripoll el dia de l’operativa, acompanyat d’un guia amb qui manté una estreta relació i que és l’encarregat de custodiar-lo i donar-li ordres, sempre a raó de les indicacions dels cossos policials.

 

Participació