L'alcaldessa de Campdevànol demana més mestres per a l'Escola Pirineu

Dolors Costa considera que no hi ha prou efectius per activar les mesures per la Covid-19

L'Escola Pirineu, en una fot d'arxiu
L'Escola Pirineu, en una fot d'arxiu | Isaac Muntadas
NacióDigital
04 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:03h
L’alcaldessa de Campdevànol, Dolors Costa, s’ha reunit aquesta setmana amb l’equip directiu i docent de l’Escola Pirineu de Campdevànol per encarar l’inici del curs 2020-2021, previst pel proper 14 de setembre. Les mesures de seguretat i prevenció que s’han de prendre per la Covid-19 són la principal preocupació dels treballadors del centre i han posat en evidència la manca d’efectius.

En aquest sentit, l’alcaldessa reclama que la Conselleria d’Educació “tingui present l’escola de Campdevànol a l’hora d’adjudicar algun dels 8.000 nous docents per les escoles de Catalunya, que setmanes enrere es va anunciar des del Departament”.

L’equip directiu i docent de l’Escola Pirineu fa setmanes que treballa per la reincorporació dels alumnes aquest nou curs amb tot el que implica la nova situació a causa de la pandèmia. La seguretat dels nens i nenes, així com dels professionals que hi treballen, està totalment garantida però, segons Costa, “seria indispensable poder comptar amb més reforços perquè la situació ho requereix”.

L’Escola Pirineu començarà el nou curs el dilluns 14 de setembre. Actualment té un total
de 227 alumnes i 13 mestres d’infantil i primària i sis especialistes.