L’Espai Art l’Abadia celebra el desè aniversari amb un concert i una instal·lació efímera

L’acte, que tindrà lloc dissabte 29 d'agost, servirà per acomiadar l’exposició "Escriure el paisatge, dibuixar l’existència", del fons de la Fundació Vila Casas

El pis superior de Espai Art l’Abadia.
El pis superior de Espai Art l’Abadia. | ACN.
Redacció
24 d'agost del 2020
Actualitzat a les 8:11h
El pròxim dissabte 29 d’agost de 2020, a les set de la tarda, l’Espai Art l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses celebrarà la primera dècada d’exposicions. Al llarg d’aquests deu anys d’història, les parets del claustre del Palau de l’Abadia s’han omplert de creacions de tota mena i d’artistes de renom i s'ha consolidat com un punt d’interès d’art contemporani allunyat de les grans ciutats, on pintures, dibuixos, gravats, escultures i fotografies s’han fusionat amb les parets i columnes del claustre gòtic del segle XV que les ha acollides.
 
L’espai ha contribuït a difondre i promocionar l’art contemporani amb els objectius d’apropar-lo al públic local, atraure espectadors, establir enllaços entre visitants i creadors, i esdevenir un espai per a l’intercanvi d’experiències en l’àmbit artístic. 

L’acte s’hauria d’haver celebrat durant la inauguració d’aquesta exposició col·lectiva, que estava prevista pel 14 de març, just quan es va declarar l’estat d’alarma. La mostra que s’havia escollit per a l’efemèride, Escriure el paisatge, dibuixar l’existència, forma part del fons de la Fundació Vila Casas, institució que ha acompanyat l’Espai Art l’Abadia durant aquests darrers anys.

L’exposició inclou dotze obres d’onze artistes de renom: Joaquim Chancho, David Ymbernon, Alfons Borrell, Perejaume, Joan Ponç, Evru, Riera i Aragó, Josep Guinovart, Joan Pere Viladecans, Ramon Herreros i Stella Rahola.

L’exposició es podrà veure fins al dia 30 d’agost i roman oberta al públic de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. Diumenge de 10 a 14 h.