SalPols, la gira més intimista de Cris Juanico, arriba a Molló amb la presentació del seu nou disc «Viu»

Aquest diumenge, 23 d’agost, tindrà lloc el cinquè dels sis concerts que enguany han estat programats en la 21a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon

Cris Juanico actua dissabte a Molló.
Cris Juanico actua dissabte a Molló. | Arxiu NR.
NacióRipollès
21 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:28h
Aquest diumenge, 23 d'agost, a les set de la tarda, la plaça Migjorn de Molló serà l'escnari per a poder gaudir de l'actuació de Cris Juanico, que hi presentarà les cançons del seu nou disc Viu, en l'espectacle SalPols.

Cris Juanico oferirà, també, un recorregut per la seva trajectòria des dels inicis amb
Ja t'ho diré. Cançons inspirades en la sal (mar) i la pols (terra) en relació a la Menorca més salvatge que l'ha vist créixer i de la qual és un privilegiat element més.  

Sempre a la recerca del contrast entre la música i la paraula, entre la melodia i la poètica, entre la fermesa i la delicadesa, Juanico vesteix les seves cançons de folk-rock i presenta els directes acompanyat del contrabaix de Joan Solà-Morales, resultant un so consistent, a més d'un confortable coixí per a les melodies d’aires mediterranis de les seves composicions.
 

I dins aquest cicle del Festival de Música de la Vall de Camprodon, recordeu que aquest dissabte actua a Setcases Three Cool Cats, amb el seu hot jazz i swing més internacionals.

El concert de cloenda d'aquesta 21a edició del Festival anirà a càrrec de Marc Parrot el 13 de setembre al migdia (12.00 h) a Camprodon.

Enguany tots els concerts són d’entrada gratuïta i s'hi segueixen les mesures de seguretat vigents segons la normativa per a la Covid-19.