El hot jazz i el swing més internacional arriben a Setcases amb Three Cool Cats

Aquest dissabte 22 d'agost tindrà lloc el quart dels sis concerts que enguany han estat programats en la 21a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon

Three Cool Cat animaran el concert a Setcases.
Three Cool Cat animaran el concert a Setcases. | @fmvcamprodon.
Redacció
19 d'agost del 2020
Actualitzat a les 10:27h
Aquest pròxim dissabte, 22 d'agost, tindrà lloc el quart dels sis concerts que enguany han estat programats en la 21a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon. L'actuació de la banda Three Cool Cat tindrà lloc a la plaça de l'Ajuntament de Setcases a les set de la tarda.

Three Cool Cats és una banda internacional (Catalunya, Estats Units i Rússia), creada del desig d’acostar el Jazz dels anys 20, 30 i 40 a tothom.

Des de jazz de Nova Orleans fins als primers rock’n’rolls, passant per tota l’era del swing, la posta en escena dels seus concerts és molt animada i els músics conviden el públic a participar de manera activa. El trio el conformen Juli Aymí (clarinet, saxo, percussió i veu);
Doc Scanlon (contrabaix i veu); i, Mikha Violin (guitarra, banjo i veu).

El concert, com la resta dels del Festival, és gratuït i s'hi seguiran les mesures de seguretat vigents segons la normativa per a la Covid-19.

Els pròxims concerts del Festival de Música de la Vall de Camprodon seran els de Cris Juanico el 23 d'agost a les set de la tarda a Molló, i el de Marc PArrot el 13 de setembre al migdia (12.00 h) a Camprodon, que clourà aquesta vint-i-unena edició del festival.
 

Cartell del Festival de Música de la Vall de Camprodon. Foto: @fmvcamprodon.