empresa

La Fundació la Farga beca set joves de Sant Joan de les Abadesses

L'entitat també ajudarà 14 noies i noies de les Masies de Voltregà

per Redacció, 3 d'agost de 2020 a les 13:05 |
Trobada telemàtica | Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Divendres passat, en un acte telemàtic, la Fundació la Farga va atorgar les beques que es destinen a habitants de Les Masies de Voltregà (Osona) i treballadors i treballadores i familiars de la Farga i, per tercer any, també a veïns i veïnes de Sant Joan de les Abadesses. En total han estat 21 joves els que han rebut una beca que totes juntes sumen un import de 32,869,57 euros. A Sant Joan de les Abadesses han estat set els alumnes que gaudiran d’una ajuda per als seus estudis aquest any.

L’acte ha comptat amb la presència d’Oriol Guixà, president de la Fundació La Farga; Sergi Vilamala, alcalde de les Masies de Voltregà; juntament amb la primera tinent d’alcalde i regidora de Medi Ambient, Urbanisme, Coordinació de Govern i TIC, Verònica Ruiz; i la segona tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Gemma Sánchez. Per part de Sant Joan de les Abadesses hi han assistit Ramon Roqué, alcalde de la població; i Montserrat Tallant, regidora d’Ensenyament i Cultura.


En l’acte, l’alcalde Ramon Roqué va manifestar que “les beques de La Fundació la Farga són d’una importància vital pel territori, és una aposta clara pels joves, el seu futur i el territori. Nosaltres estem convençuts que un jove que se sent ben tractat des del seu punt d’origen sempre estarà més arrelat al territori i, per tant, el retorn d’aquest jove més gran”.

 

Participació