Marta Ferrusola continua ingressada a l'UCI de Vall d'Hebron en estat greu

La dona de l'expresident Pujol va patir dissabte una forta caiguda a la casa de la família a Queralbs

Marta Ferrusola i Jordi Pujol, en una imatge d'arxiu
Marta Ferrusola i Jordi Pujol, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
NacióDigital
02 d'agost del 2020
Actualitzat a les 12:41h
La dona de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, Marta Ferrusola, continua ingressada a la unitat de cures intensives (UCI) de l'Hospital Vall d'Hebron en estat greu, segons han explicat a l'ACN fonts del centre sanitari. Ferrusola va ingressar en aquest centre aquest dissabte després de patir una forta caiguda a la casa que la família té a Queralbs. La caiguda li va provocar un traumatisme cranioencefàlic i diverses fractures.

Fonts del seu entorn han explicat que l'estat de Ferrusola millora respecte a dissabte a la nit, i que s'ha pogut aturar l'hemorràgia cerebral que patia.

Ferrusola, de 85 anys, va patir una forta caiguda des d'unes escales de la casa que la família té en aquest municipi del Ripollès. Inicialment, va ser trasllada a l'Hospital de Campdevànol, però després d'avaluar-li les ferides es va decidir traslladar-la a Vall d'Hebron. 

Aquest és el segon accident que Ferrusola pateix en tres anys. De fet, justament el 31 de juliol de 2017 va haver de ser atesa d'urgències a l'Hospital de Campdevànol. La dona de l'expresident va patir un fort cop al tòrax en una caiguda, també a la seva casa d'estiu a Queralbs. El seu estat no era greu i el mateix dia al cap de poques hores ja va ser donada d'alta.