Nova campanya de l'Ajuntament de Ripoll: «Viu, riu i respecta el descans veïnal»

Està destinada als ciutadans i també als propietaris de bars i restaurants

Imatge de la nova campanya
Imatge de la nova campanya | Ajuntament de Ripoll
Redacció
28 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:29h
L'Ajuntament de Ripoll ha engegat una campanya per minimitzar els sorolls nocturns i el civisme. És el quart estiu que s'engega i enguany té el lema “Viu, riu i respecta el descans veïnal… Moltes gràcies”. Per sensibilitzar, s'està repartint als bars i restaurants de la vila posagots dissenyats per la ripollesa Anna Colomer.

Amb aquest lema es vol incidir sobretot en el concepte que no es vol prohibir en cap cas que la gent faci ús de carrers, places i terrasses durant la nit sinó aconseguir que l’activitat que es faci en aquests espais no produeixi un soroll excessiu que suposi un destorb per al descans dels seus vilatans i vilatanes. Es tracta, segons el consitori, de cercar un equilibri entre el dret a gaudir de les terrasses i l’oci nocturn i el dret a descansar per part dels veïns.

Així mateix el posagots també recorda les normes bàsiques de civisme recordant que “El carrer és casa de tots”. De fet, la campanya està destinada als ciutadans però també a propietaris de bars i restaurants.