Casals, proveïdor de purificadors d'aire contra la Covid-19 a l'Hospital Clínic

De moment, ja s'ha fet entrega de 22 aparells reintair

El model reintair
El model reintair | Casals
NacióDigital
25 de juliol del 2020
L'empresa Casals, de Sant Joan de les Abadesses, ha estat escollit com a proveïdor d'equips de purificació d'aire, anomenats reintair, amb l'objectiu de purificar l'aire en els diferents espais crítics de l'Hospital Clínic de Barcelona, centre de referència a nivell nacional en la lluita contra la Covid-19.

Aquesta implantació s'està duent a terme després que els equips tècnics avaluessin diferents fabricants i processos d'higienització possibles. Després d'aquesta avaluació, van optar per reintair com la solució idònia per a la neteja de l'ambient amb càrrega viral en diferents zones com poden ser boxes, sales d'anàlisi i diverses àrees exposades a la contaminació per virus. Inicialment es va fer entrega de 22 unitats model 300 amb motor electrònic, que poden cobrir 45m2 de superfície cada unitat.

En tractar-se de purificadors portàtils, resulten summament còmodes per al personal de l'hospital, així també com per a l'equip de manteniment que simplement s'ha d'ocupar de substituir els filtres quan el control integrat en cada equip alerti de la seva saturació. Una substitució que a més no té cap complicació i es fa de forma ràpida.