Campdevànol reactiva el sector cultural amb tres concerts gratuïts en un sol dia

El Cicle de Concerts a la Fresca Campdecústic comptarà amb Arnau Obiols, Junco y Mimbre, i Últim Cavall

Junco y Mimbre presentarà disc
Junco y Mimbre presentarà disc | Promocional
NacióDigital
22 de juliol del 2020
Un dels sectors més afectats per la crisi de la Covid-19 ha sigut, sense dubte, el de la cultura. En aquest sentit, l’Ajuntament de Campdevànol ha centrat els seus esforços a reactivar culturalment el municipi i ha organitzat pel pròxim 25 de juliol el Cicle de Concerts a la Fresca Campdecústic. Amb un sol dia es podrà gaudir de tres concerts diferents a càrrec de grups de nivell com són Arnau Obiols, Junco y Mimbre -que presentaran per primera vegada el seu darrer disc- i Últim Cavall i, a més, totalment gratuïts.

Arnau Obiols, músic de la Seu d’Urgell, serà el primer a actuar a l’espai cultural Cercle Campdevanolenc a les 20 h del vespre. La música tradicional pirinenca i l’interès per conèixer les cançons i les músiques més properes han estat una constant en aquest músic. Es tracta d’un concert singular i especial, i amb aforament reduït.

A partir de les 22.30 h des canviarà d’escenari i de música. I és que el grup osonenc Junco y Mimbre presentaran el seu darrer disc Temps de no, produït per Núria Graham, per primera vegada al públic a les places de la Sardana i Valldemossa. Aquest serà també el seu primer concert després del confinament per la pandèmia de la Covid-19.

Els darrers en actuar serà la formació del Garraf, Últim Cavall, en el mateix espai i en un aforament màxim de 400 persones. Val a dir que per assistir com a públic al concert serà obligat portar mascareta i mantenir la distància de seguretat.

Segons el regidor de Cultura, Sergi Colomé, “la nostra intenció és portar gent al poble però amb una proposta cultural innovadora: tres concerts de qualitat en un sol dia i gratuïts”, assegura, “i alhora ajudar als bars, restaurants i altres sectors del municipi”.

- Més informació, des del web de l'Ajuntament