Ripoll celebrarà Sant Jordi... si la Covid-19 ho permet

Actes programats durant tota la setmana

Redacció
20 de juliol del 2020
Actualitzat a les 14:48h
Si no hi ha restriccions d'última hora, el proper dijous, 23 de juliol, se celebrarà Sant Jordi 2020, tal com van acordar el sector del llibre i el Gremi de Floristes. A Ripoll també s’ha preparat una programació per poder celebrar aquesta festivitat que, a causa de la pandèmia, enguany arriba a l’estiu.

El dimecres 22 a les 19.30 h a la plaça Sant Eudald, es podrà gaudir d’un tastet d’autors locals organitzat per Òmnium Ripollès.

El dijous s’han programat dues activitats a la plaça Sant Eudald: a les 17.30 h, "Contes per llegir i gaudir" a càrrec d'Alma i la mar de contes; i a les 19 h, concert amb Cristina Espinosa i Joan Vergés.

Dins la programació de la mateixa festivitat, s’han programat dues activitats pel divendres, 24 de juliol: a les 19 h a la plaça Abat Oliba (davant el Museu), "El Museu en veu de dona" a càrrec de Les Cantarines; i a les 21 h, concentració a la plaça de l’Ajuntament per fer una sortida de fotografia nocturna.

A partir del 24 de juliol es podrà visitar l’exposició “Amb un llarg sospir” d’Àngels Freixanet, amb el ferro com a protagonista, al Museu Etnogràfic de Ripoll.
 

Programa de Sant Jordi. Foto: Ajuntament de Ripoll