Coronavirus

El coronavirus repunta: un ingressat i tres positius més en 48 hores

Els quatre casos registrats a l'Hospital de Campdevànol se sumen als dos d'un gimnàs de Ripoll

per Redacció , 18 de juliol de 2020 a les 17:02 |
L'Hospital de Campdevànol, en una imatge d'arxiu | Arnau Urgell
El rebrot de coronavirus a Lleida, Barcelona i la seva àrea metropolitana també es comença a notar al Ripollès. Ho fa, això sí, encara amb una afectació molt limitada com, de fet, també va succeir en la primera onada de la pandèmia.

En les darreres 48 hores l'Hospital de Campdevànol ha registrat quatre positius, un dels quals ha hagut d'ingressar. A aquests casos se'ls ha de sumar els dos registrat en un gimnàs de Ripoll, que ha tancat durant almenys quinze dies.


L'Hospital de Campdevànol ha estat durant dues setmanes sense detectar ni un sol positiu. La tendència es va trencar dijous amb un cas, dos més ahir i un quart notificat aquest dissabte, l'únic que ha hagut de ser ingressat. Es dona la circumstància que des del 3 de juny estava lliure de Covid-19. D'aquesta manera, el centre hospitalari acumula 133 casos des de l'inici de la pandèmia i un total de 10 morts –una onzena persona va morir al Trueta de Girona-.
 



Per altra banda, els dos casos vinculats a un gimnàs de Ripoll i els seus possibles contactes els està gestionant el CAP de la capital ripollesa.






 

Participació