Sanjosex presenta el seu nou disc al Festival del Comte Arnau

El certamen de Sant Joan de les Abadesses ha programat tres espectacles musicals, un teatral i un de carrer

Sanjosex
Sanjosex | Enderrock
Redacció
16 de juliol del 2020
Actualitzat a les 16:58h
Tot i la situació excepcional que ens ha tocat viure durant els darrers mesos, el Festival del Comte Arnau ha tornat a aparèixer durant les nits d'estiu a Sant Joan de les Abadesses. Enguany, la cita arriba al seu primer quart de segle de vida i, per celebrar-ho, s'han programat tres espectacles musicals, un teatral i un de carrer. 

El proper dissabte és el torn de Sanjosex presenta el seu nou disc Dos somnis, que inclou les primeres cançons originals de Carles Sanjosé en sis anys, enregistrades amb la seva banda habitual, després de l’àlbum Festival (Bankrobber, 2014). 

Pocs músics del nostre país posseeixen un signe d’identitat tan característic com Sanjosex amb la seva guitarra clàssica. Una pulsió única i inconfusible, que relliga amb gust i naturalitat la tradició musical dels Països Catalans. Si hi sumem la seva veu, unes lletres marca de la casa i el so de la banda que l’acompanya, retrobem la fórmula que va impregnar clàssics ja intemporals com Animal salvatge o Futur incert i ara reapareix al servei d’una colla de cançons originals enregistrades poc abans del confinament.

El concert es podrà veure aquest dissabte, 18 de juliol, a les 22 hores al claustre del Monestir. Preu: 12 euros.

En aquesta edició, els espectacles amb entrades s'han de comprar necessàriament per Internet (podeu fer-ho en aquest enllaç).

Podeu consultar tota la programació, amb horaris i preus, aquí: