El trenet turístic ofereix conèixer Ripoll des de dues perspectives diferents

L'atracció ja esta en marxa des de diumenge

El trenet turístic
El trenet turístic | Ajuntament de Ripoll
Redacció
16 de juliol del 2020
Per quart any consecutiu, Ripoll oferirà l’oportunitat de descobrir la vila i el seu entorn amb el trenet turístic, una opció que tant agrada a petits i grans. L’experiència ja està en marxa des del passat diumenge i se'n podrà gaudir  fins al 23 d’agost.

Els usuaris podran escollir entre dos recorreguts diferents: el Patrimonial, que descobreix els llocs més emblemàtics de la vila; i el Natura, que permet descobrir la natura que envolta el municipi.

Tots els recorreguts tenen el punt d’inici a la plaça Abat Oliba, davant el monestir.  La venda de tiquets està establerta a l’oficina de turisme i el cost és de 3 euros per als adults, 2 per als infants de 5 a 12 anys i gratuït per als menors de 5 anys. Per grups de més de 10 persones hi ha una tarifa especial de 2 euros per persona.

Recorregut Patrimonial Recorregut urbà d’uns 30 minuts que passa pels llocs més emblemàtics de la població i inclou l’explicació del que es va veient. El recorregut és circular, comença i acaba a la plaça Abat Oliba.

Matí:   11.30 h – 13.30 h     Tarda:  17.30 h – 19.30 h

Recorregut Natura La proposta d’aquest recorregut inclou la possibilitat de fer diverses combinacions. El tren sortirà de la plaça Abat Oliba i anirà fins a la zona de pícnic de la font del Tòtil i la Roca. Des d’aquest indret, l’usuari podrà triar tornar amb el trenet o bé fer-ho a peu (últim tren de tornada a les 18.30 h).  La durada d’anada amb el trenet fins a la font del Tòtil i la Roca és d’uns 15 minuts. Si es decideix fer la tornada a peu, cal comptar amb 45 minuts. Recomanable per a famílies amb nens i per a persones que gaudeixen d’estar en contacte amb la natura.

Matí: 10.30 h -12.30 h         Tarda:16.30 h -18.30 h

L’ús de la mascareta serà obligatori en tot moment.


- Descarregar fulletó del trenet turístic