coronavirus

Les Llosses prohibeix banyar-se a la riera de Vilardell i al Torrent de la Cabana

Les principals zones de bany del municipi, inclosa la riera de Merlès, enguany estaran tancades als visitants

per NacióDigital , 10 de juliol de 2020 a les 12:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Ajuntament de Ripoll ha restringit l'accés a la riera Foto: Ajuntament de RipollL'Ajuntament de Les Llosses ha prohibit el bany a la riera de Vilardell i al Torrent de la Cabana per evitar el contagi de la Covid-19. La prohibició se suma a la que ja es va posar en marxa fa un parell de setmanes a la riera de Merlès, un tram de la qual també passa pel municipi, i el Torrent de la Cabana a CampdevànolD'aquesta manera, per primera vegada, enguany les tres principals zones de bany de les Llosses estaran tancades als visitants.


En el cas de la riera de Vilardell, malgrat estar situada a les Llosses, l'accés més habitual és per Ripoll. Per ajudar amb la mesura i evitar la massificació, a partir de dissabte, l'Ajuntament de Ripoll restringirà el pas de vehicles als camins q]ue donen accés a la riera. Sí que s'hi podrà passar a peu o amb bicicleta.Queden exempts de la restricció de pas als camins que porten a la riera de Vilardell els veïns de la zona i els propietaris o arrendataris de les explotacions agràries o ramaderes.

[
[
 

 

Participació