L'Esquella proposa pujar a 12 cims emblemàtics de la Vall de Ribes

Gaudir de la muntanya i de l'entorn natural és l'únic objectiu del repte

El cim del Puigmal
El cim del Puigmal | L'Esquella
Redacció
07 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:55h
El Club Pirinenc l'Esquella, de la Vall de Ribes (Ripollès) promou aquest estiu una activitat lúdica i no competitiva anomenada "El repte dels 12 cims".

Consisteix en pujar al màxim nombre de muntanyes emblemàtiques de la Vall de Ribes, en concret, una dotzena que superen els 2.000 metres d'altura: el Puigmal (cim culminant de la vall i del Pirineu Oriental, amb 2.909 m), el Noufonts (2.861 m), el Noucreus (2.799 m), el Pic de l'Infern (2.869 m), el Torreneules (2.713 m), el Puig de Bastiments (2.881 m), el Balandrau (2.585 m), el Puigcerverís (2.208 m), el Puigestela (2.013 m), el Taga (2.040 m), la Covil (2.003 m) i el Costa Pubilla (2.056 m).

L'objectiu de la iniciativa és arribar a dalt d'algun d'aquests cims sol, acompanyat o amb la família, caminant, corrent o amb bicicleta, però que sobretot sigui una manera de gaudir de la muntanya i de l'entorn de pau i natura que s'hi respira.

Dalt de cada cim, els caminants hi trobaran una medalla i una esquella del club promotor, per tal de poder-se fer les fotos corresponents que n'acreditin la participació.

El Club Pirinenc l'Esquella demana als excursionistes que publiquin les imatges a la xarxa Instagram, que les etiquetin amb les adreces @comunaesquella o @clubpirinencesquella, i, si no els és possible, que les enviïn per correu electrònic a [email protected] i ells se n'encarregaran de difondre-les.

No hi ha premis ni marques a batre, només el plaer personal de gaudir d'un racó espectacular del Pirineu.

Podeu trobar més informació del projecte El repte dels 12 cims al web del club o visionant el vídeo promocional de l'activitat aquí: