Ripoll

​Ripoll demana més mossos a Interior després dels aldarulls de dissabte

Una baralla va acabar amb un ferit lleu, una dona amb un atac d’angoixa i danys en un restaurant

per Redacció , 6 de juliol de 2020 a les 14:40 |
L’Ajuntament de Ripoll ha condemnat i lamentat els aldarulls que es van viure a la matinada de dissabte en un establiment turístic de Ripoll. Ho ha fet en un post al compte municipal d’Instagram.

La Policia de Ripoll ja ha identificat els responsables i “es procedirà̀ segons preveu la legislació́ civil i penal vigent”, diu el consistori. 


Els incidents es van produir als volts de quarts de tres de la matinada prop del Pont del Raval. Una dotzena d’individus es van barallar i van provocar danys al restaurant La Piazzeta, on van trencar un vidre.

Una persona va resultada ferida lleu, amb un tall a la mà que li van curar al CAP. Per altra banda, una dona va patir un atac d’angoixa i va ser traslladada a l’Hospital de Campdevànol, on la van atendre. 


L’Ajuntament ha reaccionat i ha demanat al Departament d’Interior una major dotació de mossos d’esquadra a l’àrea policial del Ripollès durant les hores d’oci nocturn. “La necessària convivència i la voluntat de compartir l' espai públic sense aldarulls és una preocupació compartida del municipi amb els sectors professionals. Volem gaudir del lleure i la nit de Ripoll com un valor afegit i no com una preocupació”, diu la nota a les xarxes socials. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😔Lamentem i condemnem els incidents i l' inicivisme que ha patit un establiment turístic de #Ripoll aquesta matinada.⁣ ⁣ La #policialocalripoll ha identificat els responsables i es procedirà segons preveu la legislació civil i penal vigent.⁣ ⁣ La necessària convivència i la voluntat de compartir l' espai públic sense aldarulls és una preocupació compartida del municipi amb els sectors professionals. Volem gaudir del lleure i la nit de #Ripoll com un valor afegit i no com una preocupació.⁣ ⁣ Ens hem adreçat al Departament d'Interior demanant major dotació d'efectius de seguretat ciutadana de @mossoscatalunya a l'àrea policial del Ripollès i intensificarem la presència de la Policia Local al centre de Ripoll durant les hores d'oci nocturn. ⁣ ⁣ Convocarem les associacions de professionals d'hostaleria, restauració i comerç per sumar la col.laboració i les propostes de tothom per a millorar i garantir el dret al lleure i oci de tots els ciutadans i professionals.⁣ ⁣ 🙏🏻Gràcies a tothom❗️

Una publicación compartida de Ajuntament de Ripoll (@ajuntamentderipoll) el

 

Participació