​Ripoll demana més mossos a Interior després dels aldarulls de dissabte

Una baralla va acabar amb un ferit lleu, una dona amb un atac d’angoixa i danys en un restaurant

El vidre trencat del restaurant
El vidre trencat del restaurant | Ajuntament de Ripoll
Redacció
06 de juliol del 2020
Actualitzat a les 14:43h
L’Ajuntament de Ripoll ha condemnat i lamentat els aldarulls que es van viure a la matinada de dissabte en un establiment turístic de Ripoll. Ho ha fet en un post al compte municipal d’Instagram.

La Policia de Ripoll ja ha identificat els responsables i “es procedirà̀ segons preveu la legislació́ civil i penal vigent”, diu el consistori. 

Els incidents es van produir als volts de quarts de tres de la matinada prop del Pont del Raval. Una dotzena d’individus es van barallar i van provocar danys al restaurant La Piazzeta, on van trencar un vidre.

Una persona va resultada ferida lleu, amb un tall a la mà que li van curar al CAP. Per altra banda, una dona va patir un atac d’angoixa i va ser traslladada a l’Hospital de Campdevànol, on la van atendre. 

L’Ajuntament ha reaccionat i ha demanat al Departament d’Interior una major dotació de mossos d’esquadra a l’àrea policial del Ripollès durant les hores d’oci nocturn. “La necessària convivència i la voluntat de compartir l' espai públic sense aldarulls és una preocupació compartida del municipi amb els sectors professionals. Volem gaudir del lleure i la nit de Ripoll com un valor afegit i no com una preocupació”, diu la nota a les xarxes socials.