El Refugi d'Animals incorpora una furgoneta nova per a la recollida de gossos

El vehicle s'ha adquirit amb el suport del Consell Comarcal del Ripollès i la Diputació de Girona

La nova furgoneta
La nova furgoneta | Consell Comarcal del Ripollès
Redacció
02 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:55h
El Consell Comarcal del Ripollès, amb el suport de la Diputació de Girona, vetlla per la qualitat del servei que presta el Refugi d’animals del Ripollès. Ho fa pensant, sobretot, a garantir una bona qualitat de vida als gossos que s’hi allotgen, que provenen d’abandonaments i pèrdues. Si bé les darreres millores que s’han fet a l’equipament han estat més en el vessant d’infraestructures, com la millora de les tanques i del camí d’accés, l’última acció ha consistit en la substitució de la furgoneta per una de nova.

“El vehicle que teníem ja venia de quan es va fer la inauguració”, ha explicat el vicepresident Enric Pérez. Amb aquests anys d’amortització i vist l’estat en què estava, “calia fer una renovació bàsicament per millorar el servei i el benestar dels animals quan fem recollides”, ha detallat.

Aquesta furgoneta nova, que s’ha adquirit mitjançant un sistema de rènting, aporta més versatilitat, seguretat i comoditat d’ús ja que té portes més àmplies i disposa de més espai. S’ha equipat amb dues gàbies per a gossos petits i una altra per als més grossos. Dins la caixa també resta més espai amb terra antilliscant per transportar altres gossos. L’habitacle té ventilació i un desguàs que facilita la higiene.

A més de fer la recollida de gossos abandonats, aquest vehicle també servirà per transportar cans al veterinari per fer-los les cures pertinents i per subministrar material a les instal·lacions.

El president comarcal, Joaquim Colomer, ha aprofitat per recordar que amb l’aixecament de l’estat d’alarma s’ha reprès l’atenció al públic al Refugi d’animals del Ripollès, sempre amb cita prèvia, que cal demanar al telèfon 609 52 97 88. “La cita prèvia és important perquè no s’hi acumulin grups de persones en aquesta situació de covid19”, ha detallat.