coronavirus

El micromecenatge sorgit del 3DTS recull més de 5.000 euros contra la Covid-19

Els Tres Dies del Trial de Santigosa es van haver de suspendre per la pandèmia

per NacióDigital , 30 de juny de 2020 a les 14:31 |
Una acció de la campanya | Moto Club Abadesses
Fa unes setmanes, davant la crisi sanitària de la Covid-19 i la cancel·lació definitiva de la 49a edició dels 3 Dies Trial Santigosa, el Moto Club Abadesses engegava una campanya de
micromecenatge per reunir donacions a fi de cooperar i donar suport en la lluita contra la pandèmia, coincidint amb les dates en què s’hagués celebrat la prova.


Inicialment, la proposta era recollir aportacions durant els dies 10, 11 i 12 d’abril, però la resposta de la gent va fer que els organitzadors ampliessin i fessin indefinit el termini per col·laborar-hi. Ara com ara, les donacions sumen més de 5.000 euros, alguns dels quals ja s’han utilitzat per a aquesta causa.

Per tal de garantir la millor gestió i administració en cada moment s’ha coordinat aquestes donacions amb el suport de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. En aquest sentit, a més de recaptar per a la donació econòmica i per a la compra de material i elements de protecció, la campanya també ha servit per participar en accions socials i en diferents iniciatives per contribuir al benestar de la població local i comarcal.


A continuació, us detallem les accions ja dutes a terme:

✔ Donació econòmica a l’Hospital de Campdevànol / Hospital Comarcal del Ripollès


✔ Compra d’una grua per a la Fundació Emma coordinadament amb altres entitats

✔ Accions socials per ajudar l’Ajuntament a oferir accés a Internet als infants de famílies amb menys recursos per a la seva escolarització

✔ Col·laboració econòmica en la campanya de Sant Jordi que va repartir flors a domicili

✔ Compra de mascaretes: 500 unitats del tipus FPP2 i 1000 mascaretes quirúrgiques

✔ Compra d’un concentrador d’oxigen per a la Fundació Emma

A més d'aquestes accions, també està previst realitzar una donació a La Marató de TV3
2020, dedicada a la investigació contra la Covid-19.

La campanya 3 Dies Crowdfunding Santigosa continua activa i en aquests moments rep aportacions dels pilots, seguidors i motxillers inscrits en els 3DTS 2020, mitjançant les devolucions dels drets d’inscripció de l’edició cancel·lada.

El Moto Club Abadesses ha reemborsat la totalitat dels diners als inscrits i ha assumit les despeses bancàries originades, però ha proposat que cada pilot cedeixi 10 euros del total de la inscripció que es destinaran íntegrament a la col·laboració iniciada mitjançant aquesta iniciativa solidària.


 

Participació