FGC col·labora amb el Ripollès per promocionar l'oferta turística del territori

Trens vinilats amb les campanyes circulen aquests dies per les línies de Ferrocarrils

NacióDigital
18 de juny del 2020
Actualitzat a les 14:54h
Tren vinilat amb la campanya del Ripollès
Tren vinilat amb la campanya del Ripollès | FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) col·labora amb diferents consells comarcals per promocionar a la seva xarxa de trens l’oferta turística d’estiu del territori. Des de dilluns circulen per les línies d’FGC trens vinilats amb la imatge de les campanyes de promoció turística del Ripollès, la Cerdanya, el Berguedà, el Pallars Sobirà, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i la Noguera.

Ferrocarrils apropa d’aquesta manera a les persones que viatgen amb tren les diferents opcions turístiques d’aquestes comarques, per tal de promocionar el seu coneixement, contribuir a potenciar el turisme de proximitat i ajudar a la recuperació de l’economia del territori.

Juntament amb els trens vinilats amb les campanyes de les comarques també circula per les línies de Ferrocarrils un tren vinilat amb la campanya “Catalunya és casa teva” de Turisme de Catalunya, una iniciativa on participa FGC i que vol presentar la destinació catalana com a una opció turística propera, de qualitat, amb una identitat pròpia que la fa singular.

Tren vinilat amb la campanya del Ripollès. Foto: FGC

 

Tren vinilat amb la campanya de la Noguera. Foto: FGC