Fort dispositiu policial en el primer cap de setmana amb mobilitat total

Desplegaran 749 agents i faran 476 controls de trànsit per tot Catalunya

Control dels Mossos
Control dels Mossos | ND
NacióDigital
19 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:59h
Els Mossos d'Esquadra desplegaran 749 agents i faran 476 controls de trànsit aquest cap de setmana, dos dies abans de la revetlla de Sant Joan i quan tot Catalunya estarà ja en la fase de represa de la desescalada, sense restriccions de desplaçaments entre regions sanitàries.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), en previsió de l'increment de mobilitat que hi haurà s’habilitaran mesures especials de circulació tant en l’operació sortida com al retorn del cap de setmana. Per exemple, s’instal·laran carrils addicionals a l’AP-7 entre Sant Celoni i la Roca del Vallès i a la C-32 entre Gavà i l’Hospitalet de Llobregat. A més, el carril bus-VAO de la C-58 estarà obert a tots els vehicles.

Trànsit ha demanat extremar la precaució en la conducció, sobretot aquest cap de setmana, el primer amb mobilitat no restringida a tot Catalunya des de l’inici de la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia del coronavirus.

Ahir Catalunya va entrar a la fase 3 de la desescalada (els territoris de Lleida i de la regió sanitària metropolitana de Barcelona avancen de fase) i, per tant, ja no hi ha restriccions en els desplaçaments viaris per tot el territori català. Una situació que s'ha allargat amb la fase de la represa, que des d'aquest divendres gestiona la Generalitat. 

Des de l'SCT s'espera que aquesta nova situació tingui impacte sobretot en la mobilitat d’oci, ja que és la que fins ara tenia més restriccions. En aquest sentit, en aquests moments ja es pot anar a les segones residències i a les destinacions turístiques del país sense cap limitació de mobilitat.




​​
​​
​​