El Cinema Catalunya de Ribes, un dels primers del país en reobrir

Els Amics del Cinema han fixat un seguit de mesures de seguretat

Una de les escenes de «1917», amb George MacKay com a protagonista
Una de les escenes de «1917», amb George MacKay com a protagonista | Universal Pictures
NacióDigital
05 de juny del 2020
Actualitzat a les 15:24h
Aquest dissabte, 6 de juny, el Cinema Catalunya de Ribes de Freser reobrirà de nou les seves portes després de restar gairebé tres mesos tancat a causa de la Covid-19. Per a aquesta primera sessió, s'ha programat a les 19 h la pel·lícula 1917, dirigida per Sam Medes

En aquesta reobertura i represa de la seva activitat, el cinema ribatà aplicarà un seguit de mesures que han acordat els Amics del Cinema de la Vall de Ribes per tal de garantir la seguretat de tots els espectadors.

Així, es realitzarà una única sessió setmanal amb només un 30% de l’aforament màxim. En finalitzar cada passi es desinfectarà tot el cinema. A més, cal que tots els espectadors assisteixin a la sala amb mascareta i que ho facin amb antelació suficient per no generar cues.

I precisament per evitar la formació de cues, el cinema obrirà portes 30 minuts abans de l’inici de cada sessió. Alhora, l’equip i voluntaris dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes atendran el públic amb mascareta i guants i mantenint les distàncies de seguretat en tot moment.

El cinema de Ribes és un dels primers en reobrir de tot Catalunya.


​​
​​​
​​​​
​​​​​