Les deixalleries del Ripollès recuperen el seu horari habitual

El servei torna a estar operatiu el cap de setmana

NacióDigital
04 de juny del 2020
Actualitzat a les 14:11h
Una deixalleria del Ripollès
Una deixalleria del Ripollès | Consell Comarcal del Ripollès
El Consell Comarcal del Ripollès va normalitzant progressivament la prestació dels serveis públics alterats per l’estat d’alarma i les restriccions per prevenir el contagi de la Covid-19. Ara és el torn de les deixalleries, que recuperen finalment el seu horari habitual.

En un primer moment, el servei havia estat uns dies tancades i, posteriorment, va passar a estar operatiu només de dilluns a divendres.

Aquests, doncs, tornen a ser els horaris d’obertura de les deixalleries:

· Camprodon: dilluns, dimecres, divendres, dissabte i diumenge de 10 a 14 h

· Ripoll: de dilluns a divendres de 9.30 a 13 h i de 15 a 18.15 h. Dissabte, de 9.30 a 14 h.

· Sant Joan de les Abadesses: dilluns, dimecres, divendres, dissabte i diumenge, de 10 a 14 h. Dimarts i dijous, de 16 a 20 h.

En el cas de Ribes de Freser, el municipi disposa del servei de deixalleria mòbil. El dia de prestació d’aquest servei ha canviat. Ara és cada dissabte, de 10 a 14 h, a l’aparcament del carrer d’en Massana.

La recollida de trastos, també operativa

Un altre servei que també va quedar alterat per les restriccions derivades de l’estat d’alarma és la recollida de trastos. Des del 18 de maig ja està operativa a tots els municipis.

Cal recordar que a cadascun d’ells s’hi presta el servei amb dies i freqüències diferents. És per això que cal informar-se’n a l’ajuntament corresponent i sol·licitar-hi el servei. Recordem que està prohibit llençar trastos als contenidors d’escombraries o deixar-los al seu costat o a la via pública.