Ripoll es torna a omplir de flors

La campanya Ripoll Flor i Color insta els veïns a lluir els balcons i les finestres ben florits

Cartell de la campanya
Cartell de la campanya | Ajuntament de Ripoll
NacióDigital
05 de juny del 2020
Després dels dies grisos que ens ha tocat viure a causa de la pandèmia de la Covid-19, s’activa un any més la campanya Ripoll Flor i Color, que amb aquesta edició ja en suma set.

Es tracta d'una iniciativa de les regidories de Convivència i Participació i de Comerç de l’Ajuntament de Ripoll, juntament amb la Unió de Botiguers i el comerç local, que respon a dos objectius; per una banda omplir el municipi de flors durant aquesta estació de l’any i així obtenir guardons en el concurs de Viles Florides; per l’altra, es vol fomentar la participació de la ciutadania a fi que Ripoll llueixi uns balcons, finestres i jardins ben florits.

Enguany amb un format més reduït d’activitats per una qüestió de tempos, es potenciaran els vals per poder comprar flors, amb un descompte d’1 euro a les tres floristeries de la vila – Espiga Verda, Ocells i Plantes Alarcón i Rams N’Roses- fins a esgotar les existències de la promoció (1.000 en total).

Així, aquest divendres 5 de juny es farà el repartiment dels vals de descompte a tots els comerços de la vila, que els lliuraran als seus clients en cada compra que facin. La promoció serà vigent des del mateix 5 de juny i fins al dia 26.

Cal recordar que Ripoll participa en el projecte català Viles Florides, que premia els municipis Catalans  que presenten un aspecte més cuidat pel que fa a ornamentació, paisatgisme i sostenibilitat mediambiental,  entre d’altres. Ripoll actualment està distingida amb tres flors d’honor sent el màxim quatre.


​​
​​​
​​​​
​​​​​