coronavirus

Àltima adapta el tanatori de Ripoll per a l'entrada a la fase 2

S'ampliarà el nombre d'assistents permesos a vetlles, cerimònies, enterraments i incineracions

per NacióDigital , 31 de maig de 2020 a les 10:56 |
El tanatori de Ripoll | Àltima
Àltima ha adaptat el tanatori que té a Ripoll per a l'entrada, dilluns, a la fase 2 del desconfinament. D'aquesta manera d'incrementarà els aforaments màxims autoritzats a les sales de vetlla, cerimònies, enterraments i incineracions. Així, les vetlles passaran a acceptar fins a 15 persones simultàniament, i les cerimònies podran assumir fins al 50 % de la capacitat a l'oratori o al centre de culte escollit. En tots dos casos caldrà mantenir la distància entre persones i dur mascareta.


Des d'aquest dilluns, als 14 centres d'Àltima a Catalunya, tant al cementiri com al crematori, també és imprescindible que tots els presents duguin mascareta i mantinguin la distància mínima necessària. Pel que fa als enterraments als cementiris, podran acollir fins a 25 assistents, a més d'un ministre de culte. Serà el mateix aforament permès per a la comitiva d'acompanyament al crematori, sempre que les persones es trobin a l'exterior. A l'interior, es mantindrà el nombre màxim de tres assistents.


A banda de l'increment de la freqüència de desinfecció dels espais, a tots els centres hi haurà dispensadors de gel desinfectant de mans, així com 15 mascaretes per a cada família que faci ús de la sala de vetlla. També hi haurà panells informatius i elements de senyalització excepcional, així com elements de protecció com mampares a recepcions i oficines i equips de protecció pel personal.

 

Participació