Una manifestació a Ripoll demana que la crisi «no la paguin els de sempre»

Una vintena llarga de persones es concentren a la plaça de l'Ajuntament, amb mascareta i mantenint les distàncies de seguretat

La protesta, a la plaça de l'Ajuntament de Ripoll
La protesta, a la plaça de l'Ajuntament de Ripoll | ANC Campdevànol
Osona.com
27 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:29h
Una vintena llarga de persones es va concentrar aquest dimarts al vespre a la plaça de l'Ajuntament de Ripoll per defensar els drets i la vida, i recuperar els carrers. És la resposta a la crida del manifest "Ens hi van els drets i ens hi va la vida", signat per una quarantena d'associacions i entitats, que convoquen a concentrar-se cada dimarts a les places per reclamar que la crisi "no la paguin els de sempre".

Entre els signants, destaquen l'ANC, la CUP, Alerta Solidària, la COS, el Grup de Suport de Víctimes i Encausades de l'1-O o el SEPC. Al Ripollès hi ha adherides entitats com el CDR o Arran Ripollès, entre d'altres. 
 
A Ripoll s'hi van poder veure pancartes com: "Vida abans que capital", "Per posar la vida al centre" o "Retallar i privatitzar la sanitat mata".

Tot i que es demanava que la concentració tingués "un màxim de 20 persones", a la plaça se n'hi van reunir alguns més. Això sí, es van mantenir les distàncies de seguretat i l'ús de mascareta.