Ripoll reactivarà dilluns el pagament a les zones blaves i taronges

També es tornarà a controlar l'accés de vehicles al barri Vell per càmeres

NacióDigital
27 de maig del 2020
Actualitzat a les 11:53h
El proper dilluns, 1 de juny, torna a entrar en vigor el pagament per estacionar els vehicles a les zones de rotació blaves i taronges a Ripoll, així com el control d’accés de vehicles al barri Vell mitjançant càmeres.

Així, quedarà sense efecte l’aturada del servei de les zones d’aparcament regulades i del control d’accés al barri Vell dictada pel govern municipal coincidint amb l’inici de l’estat d’alarma, fa dos mesos i mig. A partir de la setmana que ve, per tant, les màquines expenedores de tiquets, així com l’aplicació per a dispositius mòbils ElParking Ripoll, i les càmeres de vigilància entraran en funcionament a tot el municipi coincidint amb l’entrada de la fase 2.

Convé recordar que la funció de les àrees de pagament és estimular la rotació de vehicles per afavorir l’activitat comercial i de restauració, sobretot pel que fa a la zona taronja en la qual es pot estacionar una hora i vint minuts per un cost de vint cèntims. Recordar també que el control d’accés mitjançant càmeres al barri Vell és una mesura per evitar aglomeracions de vehicles a les zones de vianants.