Les obres de la C-17 entre la Garriga i Tagamanent començaran a la tardor

Tindran un cost de 4,4 milions i abastaran un tram de 9 quilòmetres

Redacció
21 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:48h
Un tram de la C-17 entre la Garriga i Tagamanent.
Un tram de la C-17 entre la Garriga i Tagamanent. | Google Street View
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de les obres de millora de la C-17 en el tram entre la Garriga i Tagamanent per un import de 4,4 milions d’euros. Els treballs abastaran nou quilòmetres i està previst que comencin la pròxima tardor.

El projecte inclou la renovació del ferm, amb un tractament previ d’aquells punts que presentin irregularitats o estiguin més desgastats. També substituiran les barreres de seguretat, es millorarà la senyalització vertical i horitzontal, es repararan i substituiran els junts d’estructures que estiguin deteriorats, es revisaran els elements que faciliten el drenatge de la carretera i es millorarà l’abalisament.

El tram entre la Garriga i Tagamanent registra un trànsit que oscil·la entre els 53.000 vehicles diaris en la zona més situada al sud i els 31.000, en la part més al nord.

La Generalitat també ha informat que també s’han licitat els treballs de millora entre Tagamanent i Centelles, per un import de 3,8 milions, i que està en licitació la redacció d’un projecte constructiu per a definir les actuacions per a la millora dels sistemes de contenció de vehicles a la C-17 entre Granollers i Centelles.