VÍDEO Pere Carrera, escollit nou alcalde de Campelles en un ple breu però emotiu

L'actual primer tinent d'alcalde substitueix Joan Dordas, que va morir la setmana passada

NacióRipollès
16 de maig del 2020
Actualitzat a les 20:33h
El ple s'ha celebrat de forma telemàtica.
El ple s'ha celebrat de forma telemàtica. | Ajuntament de Campelles

Pere Carrera, primer tinent d'alcalde i regidor d'Obres i Serveis a Campelles ha estat elegit nou alcalde del municipi del Ripollès en un ple d'investidura que s'ha fet aquest dissabte al migdia. L'acte ha estat telemàtic per la situació d'emergència sanitària de la Covid-19.

Carrera ha pres el relleu de l'alcaldia després que Joan Dordas morís diumenge passat als 65 anys al no superar una malaltia contra la que lluitava des de feia temps. Aquest era el seu tercer mandat consecutiu al capdavant del consistori després de guanyar les eleccions del 2019 amb les sigles d'ERC-Acord Municipal.

Els regidors han participat al ple des de casa seu i alguns des del consistori. L'acte només ha durat uns 15 minuts. Ha estat breu i emotiu alhora, i tots els participants han tingut paraules de record per a Dordas.

Pere Carrera Solà, natural i resident de Torelló fins als 40 anys, va participar i col·laborar en entitats com cabalatges, coral i sardanista. Des del 2019 és primer tinent d’alcalde de Campelles i regidor d’Obres i Serveis.

Fa 25 anys que resideix a Campelles. En la seva trajectòria professional, ha dirigit tant empreses nacionals com estrangeres, va muntar la seva pròpia empresa d’injecció de plàstics conjuntament amb la seva companya. Des del primer moment de viure a Campelles, ha col·laborat amb les diverses activitats del poble i durant vuit anys va ser jutge de pau substitut.