VÍDEOS Ripoll viu la Festa Major més estranya de tota la seva història

La pandèmia del coronavirus ha obligat l'organització a esprémer el cervell i proposar activitats originals, que es poguessin fer des de casa

En Guifré i la Guinedell no s'han volgut perdre la Festa Major
En Guifré i la Guinedell no s'han volgut perdre la Festa Major | NacióRipollès
NacióDigital
11 de maig del 2020
Actualitzat a les 15:02h
La Festa Major de Ripoll de l'11 de maig, dia del patró de la localitat, ha estat la més estranya que es recorda a la localitat, ja que per primera vegada en la història s'ha celebrat de forma confinada a causa de l'emergència sanitària de la Covid-19.

Els membres de La Comi i entitats de la vila com la Colla Gegantera, l'Agrupació Sardanista i la Dansa dels Clavells han preparat un programa d'activitats perquè "tothom tingués un tros de festa des de casa". Els actes s'han allargat durant tres dies, des del passat dissabte fins aquest dilluns, 11 de maig.

Podeu consultar aquí el programa d'actes de la Festa Major

La festa va començar amb el pregó del dissabte a la tarda a càrrec del consistori infantil (podeu veure al vídeo, a sota). Entre les propostes hi hagut concerts i DJs que han punxat música en directe, contes clàssics per als més petits, vermut musical i havaneres.


Els actes s'han emès per les xarxes socials i algunes també per TV Ripollès, com és la missa de Sant Eudalt d'aquest dilluns.

Tota l’activitat d’aquesta edició especial de la Festa Major s'ha pogut a través d’aquest canal de Youtube de l'organització. Us en mostrem alguns exemples.