1 de 10
Ripoll

Ripoll potencia l'ús del vehicle elèctric amb vuit nous punts de càrrega

Les obres d'alguns d'aquests punts ja s'han iniciat

Obres en un dels punts de càrrega | Ajuntament de Ripoll
per Redacció, 10 de maig de 2020 a les 08:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ripoll disposarà aviat de fins a vuit nous punts de càrrega ràpida i semi ràpida per a vehicles elèctrics, després de l'aprovació a finals del 2019, d'uns convenis entre l'Ajuntament i empreses del sector energètic que n'assumiran el cost d’instal·lació i operació. Aquestes darreres setmanes ja s’està treballant amb alguns dels punts i es preveu que en els pròxims dies algun dels punts ja estigui enllestit.

Ripoll ja compta des de fa anys amb dos punts de càrrega per a vehicles i un per a bicicletes i motos elèctriques, situats al centre de la vila, justament a la plaça de l'Ajuntament, al costat de l'entorn monumental. Un projecte que es va estrenar gràcies a la cessió d'una empresa elèctrica local i del Consorci Vies Verdes, amb la voluntat d'incentivar la mobilitat elèctrica sostenible.


Aquest punt doble s’ha referenciat a la xarxa electromaps com a enclavament estratègic en les comunicacions amb vehicle elèctric cap al Pirineu.
Participació