Campdevànol engega un pla de xoc per fer front a la crisi econòmica derivada de la Covid-19

La setmana que ve es faran tres taules d’emergència a través de videoconferència que aglutinaran a tots els sectors econòmics

Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona
Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona | Europa Press
NacióDigital
04 de maig del 2020
Actualitzat a les 19:26h
Les regidories de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Campdevànol han engegat un pla de xoc dirigit al sector econòmic del municipi, amb l’objectiu de copsar, primer, per així després poder acompanyar i ajudar en la recuperació i posada en marxa de tota l’activitat econòmica, una vegada s’hagi superat la crisi sanitària per la Covid-19 que estem patint.

Així doncs, la primera fase tindrà com a objectiu principal escoltar i entendre quina és la situació actual de tots els sectors econòmics, i alhora, que aquests puguin transmetre propostes de futur amb una clara intenció de millorar i accelerar la recuperació econòmica. 

En aquest sentit, aquesta setmana es faran tres taules d’emergència dividides en tres sectors econòmics, i que es duran a terme per videoconferència. La primera serà la de sector comerç, bars, restaurants i servei a les persones (perruqueries, salut, etc.), que es farà el pròxim dimecres 6 de maig a les 15h. La segona taula es farà sobre el sector turístic (establiments i empreses turístiques), que tindrà lloc el mateix dimecres 6 de maig, a les 17h. La darrera taula d’emergència aglutinarà el sector empresarial, industrial i serveis (pintors, llauners, fusters, etc.), que es farà el dijous 7 de maig a les 10h.

L’Ajuntament ha creat un apartat al Portal de Transparència de la web, on es penjarà de forma periòdica tota la informació de les taules d’emergència, així com la documentació que vagi sorgint amb relació a aquest projecte municipal. Es pot consultar a través d’aquest enllaç.