La Festa Major de Ripoll ja té cartell però continua sense data

Roser Alabau ha guanyat el concurs, al qual s'hi havien presentat 17 obres

NacióDigital
17 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:38h
L’obra de Roser Alabau ha estat l’elegida com a cartell de la Festa Major 2020 de Ripoll. Així s'ha decidit un cop fet el recompte de les votacions populars  a través de les xarxes socials Instagram i Facebook de la Comissió de Festes i de la valoració i votació del jurat. En total, s'han presentat 17 propostes.

Enguany, a causa de la situació de la crisi sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19, es va canviar el sistema de votació popular, per la impossibilitat de poder-la realitzar físicament. Així que les xarxes socials han estat el mitjà per fer la votació popular, que ha tingut un pes del 30% sobre el resultat final.

El jurat ha estat format per vuit persones: Carla Serrat, David Coll, Gil Ayats, Joan Pujol, Mireia Andreu, Montse Barros, Raül Duque i Roger Maideu, totes elles vinculades a  diferents modalitats de l’àmbit artístic. El jurat ha valorat els treballs sota els següents criteris: originalitat, reconeixement a Ripoll, composició, visibilitat... El seu criteri ha tingut un 70% del pes total per escollir l’obra guanyadora.

Tal com ja es va anunciar aquest dijous la Festa Major s'ha ajornat a causa de la pandèmia i encara no hi ha nova data. El cartell guanyador s’utilitzarà quan es pugui celebrar.
 

Cartell de Roser Alabau